Liverpooli mõlemad väravad kanti Sadio Mane arvele. Mane oli täpne 50. ja 54. minutil. Teiseks tabamuseks andis olulise panuse ka Chelsea väravavaht Kepa, kes eksis taaskord jämedalt. Mane oli üldse kohtumise keskne tegelane, avapoolaja esimesel üleminutil tegi Chelsea keskkaitsja Andreas Christiansen tema vastu punast kaarti väärt vea.

Chelseal oli võimalus mängu tagasi tulla 75. minutil, kuid Jorginho penalti oli ütlemata pehme ning Liverpooli puurilukk Alisson tõrjus selle kindlalt.

Liverpooli ridades tegi debüüdi ka meeskonna suur täiendus Thiago Alcantara. Värskest Meistrite liiga võitjast Müncheni Bayernist saabunud Thiago pääses väljakule teiseks poolajaks, kui ta asendas meeskonna kaptenit Jordan Hendersoni.

Suurepäraste söötude poolest tuntud Thiago suutis 45 minutiga anda koguni 75 täpset söötu. Ükski Chelsea mängumees ei suutnud terve kohtumise jooksul rohkemat. Ühtlasi on 75 täpset söötu suurim näitaja, mida mõni teise poolaja vahetusmees on Premier League'is suutnud. Vastavat statistikat tehakse alates hooajast 2003/04.
Thiago mängis eelmised seitse hooaega Bayernis ning võitis selle aja jooksul seitse Bundesliga tiitlit ning ühe Meistrite liiga. Liverpool maksis 29-aastase poolkaitsja eest ligemale 30 miljonit eurot.