Neljapäeva õhtul teises eelringis Islandi meistri KR Reykjaviki alistanud FC Flora läheb järgmisel neljapäeval võõrsil vastamisi 26-kordse Malta parima tiimi Florianaga.

Kui ka Florianast jagu saadakse, lahutab Florat põhiturniirist vaid üks vastane. Loosi tahtel on selleks aga Horvaatia tippklubi Zagrebi Dinamo. Dinamo on Horvaatia ajaloo edukaim klubi, olles võitnud kohaliku meistritiitli koguni 21-l korral.

Zagreb on juba aastaid mänginud regulaarselt Meistrite Liiga või Euroopa Liiga alagrupiturniiril. Mullu mängiti Meistrite Liigas, kus tasavägises grupis jäädi Manchester City, Atalanta ja Donetski Šahtari järel napilt viimaseks.

Flora ja Zagreb on omavahel juba kohtunud, kui 2001. aastal jäi UEFA karikasarja avaringis Horvaatia klubi peale kahe mängu kokkuvõttes 2:0.

Lisaks Florale on veel võistlustules mitu Eestiga seotud klubi. Ats Purje ja Artur Pika leivaisa, Soome klubi KuPS läheb kolmandas ringis vastamisi leedulaste Suduvaga. Võidu korral ootab neid ees Djurgardeni (Rootsi) ja CFR Cluji (Rumeenia) vahelise matši võitja.

Ilja Antonovi tööandja Ararat-Armenia läheb vastamisi Sloveenia klubi Celjega. Edu korral lahutab neid alagrupiturniirist veel Belgradi Crvena zvezda.

Joonas Tamm ja Tšernigivi Desnat ootab ees Wolfsburg. Kui kolmandast ringist suudetakse edasi minna, lähevad nad veel vastamisi Galleni (Šveits) ja Ateena AEK (Kreeka) vahelise kohtumise võitjaga.