Rahvusvahelise meedia teatel oli Leistner pärast kaotust andmas ajakirjanikule intervjuud, kui ta keset vestlust tribüünile tormas ning haaras ühte fänni särgist ja lükkas ta pikali. Videost on näha, kuidas turvameeste ning teiste poolehoidjate abil olukord maha rahunes.

"Pärast matši ahistati mind minu kodulinnas verbaalselt," kirjutas Dresdenist pärit 30-aastane sakslane hiljem sotsiaalmeedias. "Tavaliselt tulen sellega toime. Sel korral oli see aga väga ekstreemne ning ette võeti minu perekond, abikaasa ja tütar."

"Seejärel kaotasin närvid, sest mäng ise oli minu jaoks juba väga emotsionaalne olnud," jätkas aastatel 2010-2014 just Dresdenis mänginud Leistner. "Siiski poleks selline asi pidanud juhtuma. Olen isa, kes tahab käituda eeskujuna. Vabandan kõigi ees ning saan ainult lubada, et ükskõik, kuidas mind ka ei solvata, seda enam ei juhtu."

Dresdeni Dynamo klubi mõistis mängu järel Leistnerit solvanud fänni käitumise hulka. "See on häbiväärne käitumine Toni Leistneri vastu tema kodulinna klubi fänni poolt," seisis võistkonna teates. "Me otsime seda inimest taga, sest me ei kannata sellist käitumist. Tahame tänada 99,9% publikust toe eest tänases mängus."

Dresdeni ja Hamburgeri vahelist kohtumist oli tribüünidel jälgimas 10 053 fänni, mis on Saksamaa jalgpallis koroonaajastu rekord.