Morbidelli edestas Misano ringrajal finišis 2,217 sekundiga kaasmaalast Fancesco Bagnaiat (Pramac Racing), kes tähistas oma esimest MotoGP klassi poodiumikohta. Itaalia veterani Valentino Rossi eest napsas viimasel ringil kolmanda koha hispaanlane Joan Mir (Team Suzuki Ecstar).

Senine MM-sarja liider Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT) kukkus kaks korda ning ruudulippu ei näinud.

Esirea keskelt startinud Morbidelli jättis esimeses kurvis selja taha nii Quartararo kui ka Maverick Vinalesi (Monster Energy Yamaha), neljandalt kohalt startinud Rossi võttis sisse teise koha samuti hea stardi teinud Jack Milleri ees (Pramac Racing). Vinales langes neljandaks, Quartararo viiendaks.

Sõidu jooksul suutis Morbidelli edu Rossi ees tasapisi suurendada, üheksakordsele maailmameistrile jõudsid kümme ringi enne lõppu kannule aga Alex Rins ja Bagnaia. Viimane võttis ette nii Rinsi kui ka Rossi ja leidis end teiselt kohalt. Kolmikut piidles eemalt ka Mir.

Kolm ringi enne lõppu oli Morbidelli edumaa juba 3,2 sekundit ning Rossi näis lähenevat teisele kohale. Eelviimasel ringil lasi Rins 16. kurvi pisut pikaks ja lubas Miril endast esimeses kurvis mööduda. Kaheksandas kurvis kaotas Rossi Mirile kolmanda koha, millel lõpetamine oleks talle tähendanud karjääri 200. poodiumit.

Tänavuse hooaja kuuel MotoGP sõidul on olnud viis erinevat võitjat. MM-sarja juhib Ducatiga sõitev itaallane Andrea Dovizioso (76), kellele järgnevad prantslane Quartararo (70), austraallane Jack Miller (65) ja Mir (60). 58 punkti peal on Maverick Vinales ja Rossi, Morbidelli hoiab seitsmendat kohta (57).

MotoGP sari jätkub samal ringrajal järgmisel nädalavahetusel.