Erinevates klassides osales kahel etapil kokku 151 startijat enam kui kahekümnest riigist. Kui Ungari etapil lämmatas sportlasi 37 kraadine kuumus, siis Poola etapil pidi leppima 16 kraadise temperatuuri ja vihmaga. Kui Ungaris toimunud etapil osales Eesti sõitjaid kaheksa, siis Poola etapile, mis kodule lähemal, oli sõitjaid tulnud kohale lausa neliteist.

Juuniorite klassis SKI GP3.2 oli Ander-Hubert Lauri tulnud tiitlit kaitsma juba teist korda. Ungari etapil oli Lauri kindlus ise ja võitis kolmest sõidust kolm. Poola etapil aga muutus asi keerulisemaks. Esimeses stardis sai ta küll ilusti minema, aga kohtunike arvates oli tegemist valestardiga ja Hubertile määrati karistuseks 30 lisasekundit. Sõidu lõpetas Lauri kolmandal kohal. Teises sõidus hakkas streikima jeti mootor, kuid sellest hoolimata õnnestus lõpetada jälle kolmandal kohal.

Ungaris välja sõidetud edu hakkas kokku sulama ja et tulla maailmameistriks, pidi Lauri lõpetama viimases sõidus vähemalt esikolmikus. Viimaseks stardiks saadi masin tööle ja Lauri näitas, et kui masin töötab ja trahve ei anta, siis talle vastast ei ole.

Kevadel 11-aastaseks saanud mikromürsk Ander-Hubert Lauri krooniti kolmandat korda SKI Junior GP3.2 klassi maailmameistriks. Hõbemedalile tuli Lajos Komonyi Ungarist ja pronksile Frederik Frandsen Taanist.

SKI GP2 klassis näitas pidurdamatut hoogu Mattias Reinaas. Alles eelmisel hooajal juuniorites sõitnud Reinaas näitas, et seal võidetud MM-tiitlid ei ole tulnud niisama. Kokku EM-sarjas antud kuuest stardist võitis Reinaas viis ja tuli võimsa punktivahega Euroopa meistriks. Lisaks SKI GP2 klassile jagus Mattiasel veel hoogu osaleda SKI GP3 klassis, kus pidas tõsiseid lahinguid ungarlase Barnabas Szaboga. Sellel hooajal tuli tunnistada Szabo paremust ja SKI GP3 klassist kokkuvõttes hõbemedal.

Mattias Siimann oli EM-sarjas osa võtma kahes klassis. Runabout GP4 klassis oli kaitsta möödunud hooaja Euroopa meistritiitel. Ungari etapil esimeses sõidus kokku jooksnud mootor ja saadud 0 punkti aga võtsid selle võimaluse. Oma jetti korda ei saadudki ja mõlemad etapid sõideti lõpuni laenatud jetiga. Kahe etapi peale sai Siimann kokku 97 punkti, mis andsid talle kokkuvõttes pronksmedali.

Vaid nelja punkti kaugusele jäi hõbemedali võitnud Juan Carlos Martin Palau Hispaaniast. Euroopa meistriks tuli kõik sõidud võitnud ungarlane Marcell Major.

Runabout GP2 klassis oli Siimann tegemas oma tiitlivõistluste debüüti. Ungari etapilt tulnud esimese sõidu võit oli üllatus paljudele. Edasi enam nii lihtne ei olnud. Sõitude esikolmikud vahetusid igas sõidus ja lõpptulemusena võisid medalile tulla väga mitmed sõitjad.

Ungari etapi teine koht ja Poola etapi kuues koht andsid sarja kokkuvõttes Siimannile pronksmedali. Hõbedale tuli leedukas Tomas Gurksnys ja Euroopa meistritiitli võitis Daniel Lasselsberger Austriast.

SKI Ladies GP1 klassis alustas Jasmiin Üpraus sarja Ungari etapil teise kohaga. Poolas võidetud kvalifikatsioon andis parima stardikoha. Esimese sõidu Jasmiin võitis. Teine start ebaõnnestus ja sõidust tuli kuues koht. Viimases kolmandas sõidus tuli neljas koht ja etapi kokkuvõttes tuli Jasmiin kolmandaks. Etapi võitis Estelle Poret Prantsusmaalt ja teine oli Emma-Nellie Ortendahl Rootsist.

EM-sarja kokkuvõttes tuli Euroopa meistriks Ortendahl, hõbemedali võitis Poret ja pronksi Üpraus.

„Väga tore on tõdeda, et konkurents naiste klassis on muutunud järjest tugevamaks! Võistlusmasinad on aja jooksul võrdsustunud ning järjest suuremat rolli mängib füüsiline vastupidavus ja julgus, mida meil jagub! Olgugi, et meid tabas seekord natuke ebaõnne, andsime me endast maksimumi ja võime jääda väga rahule Euroopa meistrivõistluste pronks medaliga!“ võttis Jasmiin võistluse kokku.

Veteranide klassides SKI Veteran GP1 tuli Euroopa meistriks Egon Üpraus ja Runabout Veteran GP1 klassis tuli hõbemedalile Margus Kesküla.