Võistluse raames peeti ka Läti meistrivõistlused grupisõidus. Kohal oli peaaegu kogu Läti paremik, puudusid vaid Mihkel Räime ja Norman Vahtra klubikaaslane Krists Neilands ja mullu meistriks kroonitud Toms Skujiņš, kes on mõlemad hetkel Tour de France'il sõitmas.

Sõit algas juba alguses aktiivselt mitmete äraminekukatsetega, 15ndaks kilomeetriks oli tekkinud 10-liikmeline jooksikutegrupp, kus nimekamatest ratturitest olid Andžs Flaksis, Māris Bogdanovičs ja Viesturs Lukševics ning seda jälitamas tugev viisik, mille hulgas Emils Liepinš, Andris Vosekalns ja Pauls Rubenis.

Sõidu keskpaigaks sai viisik juhtgrupi kätte, kuid sellise grupiga ühtlaselt sõitmine ei tulnud lätlastele kõne alla. Sõit tehti jällegi lahtiseks mitmete rünnakutega, juhtgrupp muutus rünnakute käigus aina väiksemaks, kui 20 km enne lõppu toimus otsustav rünnak ning eest pääsesid Lukševics, Kivistik ja Vosekalns.

"Sõitsime ees ühtlaselt kolmekesi, suutsime vahe kasvatada 35 sekundini ning tundus, et suudame selle kolmikuga lõpuni minna. Enne Sigulda lõputõusu suutis väikse vahega eest ära sõita Vosekalns, kuid saime Lukševicsiga ta tõusul 800m enne finišit kätte ning sõiduvõit jäigi meie jagada,“ kommenteeris Kivistik sõitu.

"Suutsin tänavu teha seda, mis eelmine aasta tegemata jäi, ehk kiirendada tõusul end esimesena lõpukurvi, kus jäi 100m jooneni ning sealt oli ainult vormistamise küsimus. Tegime Pelotoniga hea sõidu, olime päeva peamises jooksikutegrupis nelja liikmega, kelleks Erki Laanemäe, Jörgen Matt ja veel juunioride seas sõitev Arti Ilves, kes peale peagruppi pudenemist suutis lõputõusul veel südika finishi teha ning esimese juuniorina üle finišijoone tulla,“ võttis mullu sama võidusõidu kolmandana lõpetanud Kivistik eduka päeva kokku.

Läti meistriks krooniti tänavu sõidu teisena lõpetanud Viestrus Lukševics.