Kogu kohtumine möödus punkt-punkti heitluses. Rockets oli poolteist minutit enne normaalaja lõppu 101:102 maas, kuid P.J. Tuckeri kahene viis omakorda Rocketsi meeskonna juhtima.

Thunderil oli seejärel küll mitmeid võimalusi juhtima minna, kuid ühtegi korvi nad enam ei saanud. Veel kaks sekundit enne mängu lõppu proovis kolmest Luguentz Dort, kuid James Harden blokeeris viske ning lõpuks sai Rockets ka palli enda valdusesse. Viimasel sekundil pääses Houstoni poolelt vabaviskejoonele Robert Covington, kes kahest viskest ühe tabas ja Rocketsile võidu kindlustas.

Rocketsi resultatiivseimatena tõid Eric Gordon ja Covington 21 silma. Russell Westbrook lisas 20, James Harden 17 punkti. Üleplatsimehena viskas Dort Thunderi särgis 30 punkti. Kolmikduubliga (19 punkti, 11 lauapalli, 12 resultatiivset söötu) säras Chris Paul.

Idakonverentsis on keerulisse seisu sattunud Milwaukee Bucks, kui poolfinaalseeria teises kohtumises jäädi taas Miami Heatile alla. Sedapuhku olid Miami klubi võidunumbriteks 116:114.

Heat pääses veel 7,7 sekundit enne lõpuvilet 114:111 juhtima, kuid Bucks suutis seisu viigistada. Nimelt tehti kolmese üritusel viga Khris Middletonile, kes realiseeris seejärel kõik kolm vabaviset.

Heatil oli veel aga rünnak kasutada. Mängu viimasel sekundil tegi Bucksi superstaar Giannis Antetokounmpo vea Jimmy Butleri vastu, kes vabaviskejoonelt ei eksinud ning tõi Heatile magusa võidu.

Võitjate parimana tõi Goran Dragic 23 silma. Butleri arvele jäi lõpuks 13 punkti. Üleplatsimehena viskas Antetokounmpo 29 punkti ja korjas 14 lauapalli.