Morris tegi esimese veerandi lõpus kõigepealt Doncicile tavalise vea ja virutas seejärel sloveenile käega kaela pihta. Kõik kolm kohtunikku nõustusid, et Morrise tegu väärib eemaldamist ja ameeriklane pidigi varakult duši alla minema.

Seeria viiendas mängus astus Morris võrdlemisi kahtlasel moel Doncici valutava hüppeliigesega vasaku jala otsa. Morris väitis, et tegi seda kogemata, aga pärast pühapäevast lööki ei paistnud Doncic seda uskuvat.

"Ta on kaks mängu järjest selliseid asju teinud. Loodan, et eelmises mängus ei teinud ta seda meelega, aga vaadates tänase mängu viga, võite ise mõelda, mis ma sellest arvan. Ma ei taha selliste mängijatega tegemist teha, vaid edasi liikuda," vahendas 21-aastase Doncici sõnu ESPN.

Morris nõustus eemaldamisega, aga rääkis taas, et ei teinud midagi meelega. "See on absurdne väide. Ma ei taha, et inimesed ajaksid kõvasti mängimist segi sooviga kedagi vigastada. Ma saan aru, et Doncicist saab NBA nägu, olen sellega arvestanud," ütles ta.

Doncic viskas seeria kuuendas kohtumises 38 punkti. Sloveeni seeria keskmisteks näitajateks jäid 31 punkti, 9,8 lauapalli ja 8,7 resultatiivset söötu.