Clippersi eest tegi pärast kolme tagasihoidlikut esitust resultatiivse mängu Paul George, kelle 35 punkti aitasid püstitada klubi rekordi play-off'is visatud punktide poolest. 154 punktiga läksid nad NBA kõigi aegade play-off arvestuses kolmandaks.

Selle seeria teisest neljanda mänguni oli George keskmiselt visanud vaid 11,3 punkti ja väljakult tabanud 21,3 protsendiga. Kawhi Leonard on samas oma punktid alati ära visanud ning toetas ka täna George'i 32 silmaga, lisades protokolli veel 7 lauapalli ja 4 korvisöötu. Kahekohalise arvu punkte viskasid täis veel viis Clippersi mängijat, nende seas ka Montrezl Harrell, kes kogus 13 punkti ja 11 lauapalli.

Dallase liider Luka Doncic tegi enda kohta keskpärase mängu, kogudes 22 punkti, 7 lauda ja 4 tulemuslikku söötu. Neljandal veerandil, kui Dallasel enam suurt midagi päästa polnud, ei mänginud Doncic minutitki, vaid säästis oma kolmandas mängus nihestatud hüppeliigest.

Teises 25. augustil peetud play-off mängus alistas Denver Nuggets Utah Jazzi 117:107, vähendades seerias kaotusseisu 2:3-le.

Pidurdamatus hoos oli Jamal Murray, kes viskas Nuggetsi eest 42 punkti, neist 33 teisel poolajal. Murray tabas ka kolmepunktiviske 23,6 sekundit enne lõppu, millega Nuggets mängu lõplikult enda poole kallutas. Tollele viskele resultatiivse söödu andnud Nikola Jokic kogus ise 31 punkti, millest 21 viskas ta esimesel veerandil.

Kolmandal veerandil leidis Nuggets end aga vahepeal lausa 15-punktilisest kaotusseisust. Ometi kujunes just sellest veerandist Nuggetsi parim veerand, millega mängiti Jazz üle 28:23. Enne viiendat mängu oli Utah selles seerias kolmandaid veerandaegu domineerinud skooriga 142:92.

Utah' parim oli 30 punktiga Donovan Mitchell, kes on viie mängu peale visanud keskmiselt 37,6 silma. Pingilt sekkunud Jordan Clarkson lisas 17 ja Joe Ingles 13 punkti.

Nuggetsit ootab järjekordne ellujäämismäng neljapäeval Eesti aja järgi kell 23.