Ehkki juulis avaldatud uues WRC kalendris oli Saksamaa MM-ralliks tänavusel hooajal koht olemas, siis on legendaarse etapi osas siiski palju küsimärke üleval olnud. Rahvusvahelises meedias on viimaste nädalate jooksul tulnud erinevad teated Saksamaa ralli osas.

Portaal Planetemarcus.com teatas juuli keskel, et suurüritus toimub koroonaviiruse pandeemia tõttu publikuta. Jaapani ralliportaali Rallyplus.net kirjutas juuli lõpus, et ralli kõik kiiruskatsed kolitakse Baumholderi sõjaväekompleksi ning ühtlasi vähendatakse ralli formaati. Kui ametliku kalendri kohaselt peaks etapp toimuma 15. - 18. oktoobrini, siis selle informatsiooni kohaselt kahandatakse ralli kahepäevaseks (17. - 18. okt).

Nüüd teatas Prantsusmaa meedia, et ralli jäetakse koroonakriisi tõttu lõpuks ikkagi ära. Otsus peaks ametlikuks saama lähipäevade jooksul. Ühtlasi tähendaks Saksamaa ralli kadumine, et oktoobri lõppu planeeritud Sardiinia WRC etapp toodaks kaks nädalat varasemaks ehk Saksamaa ralli kuupäevadele.

Suur muudatus WRC kalendris toimus alles nädala keskel, kui sarja promootor teatas, et hooaja viimaseks planeeritud Jaapani rallit asendab 19.-22. novembrini Belgias sõidetav Ypresi etapp.