Anett Kontaveidi kiire kommentaar võidule: „Läks paar punkti ja geimi aega, et mängu sisse saada. Seejärel tundsin end hästi, servisin hästi ja olin agressiivne. Mul olid Palermos paar head matši. Sain sealt enesekindlust. Ootan põnevusega eelseisvaid mänge ja turniire. Mul on hea meel USA-s tagasi olla ja mul on hea meel, et need turniiri toimuvad.“

Kui 12. asetusega Kontaveitil oli koht juba põhitabelis kindlustatud, siis 23-aastane venelanne pääses põhiturniirile läbi kvalifikatsiooni. Ta võitis avaringis 7:6 (1), 4:6, 6:0 ukrainlannat Katerina Bondarenkot (WTA 349.), kuid kaotas siis ameeriklannale Christina McHale'le 3:6, 5:7. Õnneliku kaotajana sai Kasatkina siiski põhiturniirile.

Kontaveit ja Kasatkina on mänginud omavahel mitmel korral koos paarismängu. Üksikmängus on nad aga varasemalt vastamisi läinud vaid korra. 2017. aasta Wimbledoni tenniseturniiri avaringis oli eestlanna parem numbritega 6:3, 6:2.

Kontaveit läheb järgmises ringis vastamisi Danielle Rose Collinsi (WTA 53.) ja šveitslanna Jil Belen Teichmanni (WTA 54.) vahelise vastasseisu võitjaga.