Tänase 33,4 km pikkuse meeste eraldistardist sõidu võitis ülekaalukalt alles 18-aastane Gleb Karpenko. Ta lõpetas ajaga 41.08,34 ning edestas hõbeda saanud Rait Ärmi koguni 43 sekundiga. Pronksi teenis Markus Pajur, kellel kogunes kaotust võitjale peaaegu minut.

Neljas oli Artjon Mirzojev (aeg 42.07,77) ja viies Norman Vahtra (42.26,82).

„Täna ma võidumõtetega starti kindlasti ei läinud. Kuna mul ei ole sel aastal õnnestunud veel ühtegi eraldistardiga võitu võtta, siis ma väga enesekindel polnud. Rajale läksin nagu ikka endast parimat välja pigistama ja õnneks see täna ka õnnestus,“ võttis värske meister oma päeva kokku.

Eemale jäid mitmed tipud eesotsas Tanel Kangerti ja Rein Taaramäega.

Naiste eliitklassi meistriks krooniti täna Mari-Liis Mõttus Haanja Rattaklubist keskmise kiirusega 41,526 km/h, kes läbis 22-kilomeetrise distantsi ajaga 31.45,226. Hõbedase teise koha sai naistest Mathilde Manuela Nigul (CFC Spordiklubi) ja pronksi sai kaela Egle Mätas (Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi).

„Olen tänase päevaga ja võiduga väga rahul, sest parimad naised olid kõik stardis ja konkurents tugev. Rada oli samuti mulle igati sobiv, sest tänu oma kurvilisusele nõudis see oskust sõita vahelduva tempoga,“ kommenteeris naistest parim Mõttus.

Kõik tulemused üleval SIIN