Hommikuses kvalifikatsioonis alles 31. aega näidanud Leok tegi avasõidus enda kohta väga hea stardi ja esimese täispika ringi lõpus oli ta 19. kohal. Leok aga kohe sõidu alguses käima ennast ei saanud ja mõne järgneva ringiga langes ta 25. kohale. Sõidu teises pooles tavaliselt kohti parandav Tanel suutis mõned kohad küll tõusta, kuid punktikoht jäi taas püüdmatuks ja finishisse jõudis meie mees 22. kohal. Sõitu juhtis stardist finishini valitsev maailmameister Tim Gajser (Sloveenia, Honda). Esimese poole sõidust hoidis teist kohta enda käes Jorge Prado (Hispaania, KTM), kuid siis möödus temast publiku marulist toetust nautida saanud Arminas Jasikonis (Leedu, Husqvarna). Leedulane lõpetaski sõidu teisena ja Prado kolmandana.

Teiseks sõiduks oli temperatuur tõusnud juba ligi 30 kraadile ja see pani sõitjate füüsilise vormi tõsiselt proovile. Leoki start oli küll tagasihoidlik, kuid mitmed kukkumised avaringil aitasid ta kiiresti 23. kohale. Sõidu esimeses pooles Leok tõusu teha ei suutnud, kuid mida ring lähemale finishile seda enam konkurendid hakkasid väsima ning Tanel suutis oma kohta parandana. Kui eelmisel etapil jäid punktid võtmata, siis seekord suutis Leok finishisse 19-ndana tulla ja kaks MM-punkti teenida. Sarnaselt avasõidule võitis stardi taas Gajser, kuid hea stardi tegi ka Jeffrey Herlings (Holland, KTM), kes kiirelt ise liidriks tõusis. Herlingsit keegi enam püüda ei suutnud ja talle kuulus teise sõidu võit. Sõidu keskel kukkunud Gajserist pääses mööda Antonio Cairoli (Itaalia, KTM), kes lõpuks teisena finishisse jõudis. Gajserist sõitis veel mööda ka Jasikonis, kes lõpuks kolmandana lõpetas. Gajser pidi mootorratta tehnilise vea tõttu sõidu lõpuks sootuks katkestama.

Etapi kokkuvõttes tuli Leok 2 punktiga 22. kohale. Sarja üldarvestuses on ta kuue punktiga kolmekümneesimene. Etapivõidu teenis 43 punktiga Jeffrey Herlings, teise koha sai 42 punktiga Arminas Jasikonis ja kolmanda koha 38 punktiga Jorge Prado. Viie etapi järel asub 213 punktiga liidrikohal Herlings, teine on 167 punktiga Gajser ja kolmas 163 punktiga Jasikonis.

MX2 klassis oli rajal taas kaks eestlast. Kvalifikatsioonis oli meie parimana Hardi Roosiorg kahekümnes ja Johannes Nermann (Husqvarna) pidi leppima 31. kohaga. Avasõidus tegi hea stardi Nermann, kes esimeste ringidega top 20 sisse punktikohale ennast sõitis, kuid sõidu keskel ta kukkus ja ring hiljem keeras Nermann rajalt maha ja katkestas. Roosiorg oli stardi järel päris viimane, kuid kogu sõidu jooksul suutis ta ees sõitvaid konkurente püüda ning mööduda neist ja finishisse jõudis Hardi korralikul 18. kohal. Stardivõidu võttis avasõidus Tom Vialle (Prantsusmaa, KTM). Tame suurim konkurent tiitlile Jago Geerts (Belgia, Yamaha) oli stardi järel viies. Geerts suutis viie ringiga ennast teisele kohale sõita ja seejärel asus ta püüdma juba liidrikohal sõitnud prantslast. Viimastele ringidele minnes jõudiski Geerts konkurendile järgi, kuid just siis kui tekkis võimalus esikohta rünnata, sõitis ta kokku ringiga mahajääjaga ning kukkus. Vialle sai seejärel juba rahulikult esimesena finishisse sõita. Geerts lõpetas sõidu teisena ja Ben Watson (Suurbritannia, Yamaha) kolmandana.

Teises sõidus leidis kehva stardi tõttu ennast rivi lõpust taaskord Roosiorg. Raskel ja aukus rajal tundis Hardi ennast aga koduselt ja ta suutis pidevalt oma positsiooni parandana. Lõpus tegi ta oma hooaja ühe ilusaima sõidu ja finishisse jõudis Roosiorg 15. kohal. Nermann tegi taaskord parema stardi kui Roosiorg, kuid sõidu alguses andis ta mitu kohta kohe ära ja liska tuli mõni ring hiljem sisse ka kukkumine. Tundus, et punktikoha lootus on sellega taas kustunud, kui Johannes võitles vapralt lõpuni ja tasuks esimesed MM-punktid 18. koha eest. Teises sõidus tegid nii Vialle kui ka Geerts mõlemad väga head stardid, liidrikohale pääses seekord aga Geerts. Vialle suutis belglasel küll terve sõidu sabas püsida, kuid kordagi ohtlikuks ta siiski ei saanud ja Geerts võttis võidu. Vialle lõpetas sõidu teisena ja Roan van de Moosdijk (Holland, Kawasaki) kolmandana.

Etapi kokkuvõttes teenis Roosiorg 9 punktiga 16. koha, Nermann oli 3 punktiga kahekümneteine. Etapivõit läks 47 punktiga Geertsile, teine oli 47 punktiga Vialle ja kolmas 38 punktiga van de Moosdijk. Sarja liider on viie etapi järel 217 punktiga Vialle. Teisel kohal on 209 punktiga Geerts ja kolmandal kohal 153 punktiga van de Moosdijk. Hardi Roosiorg on 33 punktiga 22. kohal.