Optimist klassis jätkab 6 punktiga kindla liidrina Läti noormees Ricard Mucins. Tema kaasmaalane Rihards Plavins on 22 punktiga teisel positsioonil ning kolmas on 84 noorpurjetaja konkurentsis 38 punktiga Andrias Sepp.

Klassis Zoom8 on endiselt esikohal Oliver Iiida, kellel on seni peetud sõitude kokkuvõttes 11 punkti. 14 punktiga on 39 sportlase seas teisel kohal Elisabeth Ristmets ja 24 punktiga kolmas Siim Siimson.
Laser 4.7 klassis tõusis teise võistluspäeva järel esikohale Romi Safin 17 punktiga. Avapäeva järgne liider Karolin Härm on 49 võistleja hulgas teisel kohal 22 punktiga ning kolmas positsioon kuulub 29 punktiga lätlasele Emils Haralds Amsilsile.

Laser Radial klassis kerkis 11 punktiga regatti juhtima lätlanna Agija Elerte. Ülejäänud esikolmiku kohad kuuluvad hetkel samuti lõunanaabritele: teine on 13 punktiga Elza Cibule ja kolmas 23 punktiga Eduards Plavins. Parima eestlasena on Aleksander Kuusik 37 purjetaja konkurentsis 29 punktiga viies.
Karl-Martin Rammo jätkab 8 punktiga liidrina Laser Standard klassis, kannul Keith Luur kellel on 9 punkti. Kolmandale reale on 13 mehe seas asetunud Bo Aaron Kooser, kes on kogunud oma skoori 27 punkti.

Regatil Garmin Purjetamise Eesti Meistrivõistluste sarja arvestuse väliselt võistelnud Hansa 303 parapaadil selgusid võitjad juba täna. Võistluse parim oli kõik neli sõitu võitnud ning 3 punkti teeninud Peep Krusberg. Teise koha saavutas 6 punktiga Läti parapurjetaja Aleks Kristeins, kolmandaks tuli 9 punkti kogunud Roland Karu.