Näiteks polnud keegi Kataloonia hiiule löönud kaheksat väravat alates 1946. aastast, kui Sevilla alistas Barcelona Hispaania karikasarjas 8:0.

Kui Bayerni väravamootor seiskunuks seitsme peal, siis räägiksime 1949. aasta juhtimist, mil Valencia alistas Barcelona 7:4. Viis väravat löödi Barcelonale eurosarjas viimati 1976. aasta UEFA Cupil, kui kaotati 4:5 Levski Sofiale. Küll aga polnud Barcelona kunagi varem ühe poolajaga lasknud endale lüüa neli väravat.

Meistrite liiga ajaloos polnud aga kunagi varem play-off faasis üks meeskond ühes mängus kaheksat väravat löönud. Kaheksa on maagiline number ka Robert Lewandowski jaoks, kes on esimene mängija Bayerni ajaloos, kes löönud Euroopa tugevaimas klubisarjas värava kaheksas mängus järjest, möödudes ühe väravaga Jürgen Klinsmannist.

Veel üks fakt, mis viitab, et jalgpallimaailmas on midagi muutumas: esimest korda alates 2005/2006 hooajast ei näe me Meistrite liiga poolfinaalis Lionel Messit ega Cristiano Ronaldot. Mäletatavasti langes portugallase leivaisa Torino Juventus konkurentsist kaheksandikfinaalist, kui kaotati Lyoni Olympique'ile.

Kui Barcelona peatreeneri Quique Setieni jalgealune on tulisem kui kunagi varem, siis proovige te ainult vallandada sellist meest... Bayerni loots Hans-Dieter Flick on oma esimeses kuues Meistrite liiga mängus tootnud 26 väravat, mida on viis rohkem kui ühelgi teisel selles sarjas kätt proovida saanud treeneril sellises faasis ette on näidata.
1x
00:00