"Kupperil on praegu ilus aeg. Hiljuti sünnitas tema vehklejast elukaaslane Kristina Kuusk tütre ja nende elus on palju rõõmu," kirjutas Õhtuleht.

Esmaspäeval poseeris Kuusk esmakordselt tütrega Instagrami postitatud fotol.

Delfi meenutab, kellel Eesti tippsportlastest oma ametikaaslasest elukaaslasega veel järeltulijaid on.

Allar Levandi ja Anna Levandi

Kahevõistluse 1988. aasta Calgary olümpiapronksi ja iluuisutamise 1984. aasta maailmameistrivõistluste hõbemedalivõitja on ilmale toonud pojad Andersi, Armandi ja Arleti. Neist keskmine tegi ise karjääri tennisistina ning on tänaseks omandanud 5. kategooria tennisetreeneri paberid.

Urmas Välbe ja Jelena Välbe

Urmas Välbe on endine Eesti murdmaasuusataja ja tänaseni hinnatud määrdemeister. 1987. aastal abiellus ta vene suusataja Jelena Välbega (neiupõlvenimi Trubitsõna) ning sama aasta sügisel sündis neil poeg Franz.

Anu Kaljurand ja Marko Turban

1986. ja 1988. aasta juunioride MM-il kaugushüppes hõbemedali võitnud ning Eestit 1992. aasta Barcelona olümpial seitsmevõistluses ja tõkkesprindis esindanud Anu Kaljuranna elukaaslane Marko Turban osales 1996. aasta Atlanta olümpial ning 1996. aasta 5. juunil püstitas ta Rakveres tänaseni kehtiva Eesti kõrgushüpperekordi 2.30.

Paaril on ühised lapsed Lilian ja Henri.

Grete Griffin ja Robert Griffin III
Endine seitsmevõistleja Grete Šadeiko kasvatab koos Ameerika jalgpallurist ameeriklase Robert Griffin III-ga kahte tütart, kellest esimene sündis 2017. aasta juulis ja teine mullu septembris.
Grete Griffin, Robert Griffin

Kaija Parve ja Marek Helinurm

Seitsmekordne laskesuusatamise maailmameister Kaija Helinurmel (aastani 1990 Parve) on laps endise kergejõustiklase Marek Helinurmega, kelle üks suuremaid saavutusi on 1993. aasta maailmameistrivõistluste 400 meetri tõkkejooksul 35. koht. Endistel sportlastel on lapsed Hana-Maarja ja Ulla-Maarit.