Aga ainult esmapilgul, sest Bergamo lõpetas koduliigas teist hooaega järjest 3. kohal, jaanuarist alates on saadud vaid üks kaotus ja nad lõid Itaalia liigas 98 väravat! Kuna mängitakse veel ka ju Lissabonis, pole kummalgi koduväljakueelist ja peenike favoriit PSG peab kõik mängu panema, et edasi saada. Pariisi klubi tuli neljandat aastat järjest Prantsusmaa meistriks ja sel hooajal võideti veel ka mõlemad karikad, kuid alates viirusetsunaamist napib mängupraktikat.

Keda jälgida:

Neymar. Brasiilia superstaar peab vankri vedamise enda peale võtma, mis seal muud. Eriti veel, kui Mbappe kaasalöömine on kahtlane ja Cavani on põhimõtteliselt klubist lahkunud.

Keda pole:

Atalanta poolel ei saa platsile joosta põhiväravavaht Pierliugi Gollini ja keskkaitsja Jose Luis Palomino. PSG-l annab kõvasti tunda Angel di Maria puudumine kaartide tõttu, poolkaitsja Marco Verratti on vigastatud.

Päeva tsitaat:

„Atalantal on väga omapärane stiil, nad ründavad kogu meeskonnaga ja on väga raske mitte lasta neil skoorida,“ ütles PSG peatreener Thomas Tuchel.

Olybeti koefitsientidega saad tutvust teha SIIN.

Jaga
Kommentaarid