Tänane päev sujus Bienel paremini kui eilne ja ta suutis vahe eilse kiireima, Elary Taluga (KTM, Sõmerpalu MK) tagasi sõita ning Talu veel 6,1 sekundiga edestada. Kui eile kurtis Biene, et krossikatse ei taha tal hästi sujuda, siis täna sõitis ta esimesel ringil krossikatsel välja parima aja. “Aga põllul sõitu pean veel harjutama — Eestis ei ole selleks eriti võimalust, Euroopas on aga igal endurol selline põld sees,” ütles Biene. “Kohe peale autasustamist lähengi veel siia Paikuse põllule trenni tegema!”

Talu sõnul ei olnud tal täna nii head tunnet kui eile ning ta üritas kuumal päeval säilitada külma pead ja sõitu rahulikult võtta. “Selline see võidusõit kord on,” nentis Talu.

Paikuse endurol esimest korda osalenud ja E 40+ klassi kogenud lätlase Einars Vintersi ees võitnud Antti Laine (KTM) ütles samuti, et rada talle väga meeldis, ka ülesõidud, kus leidus põnevaid kohti. “Aga põllul sõitu pean treenima. Lähen siit Soome tagasi, kus vennal on maad ja saan tema juurde endale raja teha,” ütles Laine.

Tänased klasside võitjad: E 1 - Janne Ihalainen (KTM); E 2 - Priit Biene (Yamaha, RedMoto Racing); E 3 - Elary Talu (KTM, Sõmerpalu MK); E 40+ - Antti Laine (KTM); E Juunior 16+ - Kristian Aatsinki (Beta, Soome); Hobi 4 T - Toomas Palmissaar (KTM, Pärnu Motoclub); Hobi 2 T - Timo Hermlin (Husqvarna, Sõmerpalu MK); V 50+ - Toivo Nikopensius (Yamaha, Paikuse MK); E Women - Hanna Anton (Husqvarna, Sõmerpalu MK); V 60+ - Pekka Sointula (KTM, Soome); Algajad 4T - Arturs Semjonovs (KTM, Läti); Algajad 2T - Virko Noor (Husqvarna, Motoklubi AEX); Kärnataja 4T - Martin Tammetalu (Husqvana); Kärnataja 2T - Ain Musting (KTM, RedMoto Racing).

Klubide arvestuses võitis Läti CEC. IS. Racing (121 punkt) Sõmerpalu Motoklubi (119 p) ja teise Läti klubi Motosports RT (110 p) ees.

Enduro Eesti meistrivõistluste neljas etapp toimub juba järgmisel laupäeval, 15. augustil Pärnumaal Jõesuus.