Talviku sai EMX250 klassi avasõidus neljanda ja teises kolmanda koha ning lõpetas etapi kokkuvõttes neljandana. Esimeses sõidus jäi tal poodiumist puudu 7,5 sekundit ning võidu noppinud prantslasele Thibault Benistantile kaotas ta 26,499 sekundiga.

Teises sõidus võttis esikoha itaallane Mattia Guadagnini, Talviku lõpetas võitjast 26,037 sekundit hiljem kolmandal kohal.

Meico Vettik lõpetas esimese sõidu kuuendal kohal, Martin Michelis oli 28. Teises sõidus sai Vettik 26. ja Michelis 27. koha.

EMX Open klassis tegid mehetegusid Karel Kutsar ja Andero Lusbo, kes nii esimeses kui ka teises sõidus platseerusid vastavalt teisele ja neljandale kohale. Kutsaril jäi avasõidus võidust puudu 3,181 sekundit, Lusbol jäi poodiumikoht 9,687 sekundi kaugusele. Teises sõidus kaotas Kutsar kohalikule mehele Toms Macuksile 9,040 sekundiga, Lusbo jäi kolmandast kohast maha 1,257 sekundiga.

Etapi kokkuvõttes mahtusid poodiumile aga mõlemad eestlased - Kutsar oli teine ja Lusbo kolmas. Etapivõit läks mõlemad sõidud võtinud Macuksile. Tanel Rauk sai kahe sõidu kokkuvõttes 21. koha.

Karel Kutsari kommentaar:

Andero Lusbo kommentaar:

Jörgen Matthias Talviku kommentaar: