Merel puhunud tuul ja tekkinud laine tegid võistluse atraktiivseks, nii võistlejatele kui ka pealtvaatajatele. Võistluspäeva sai alguse SKI Junior GP3 stardiga, kus osalemas meie kõige nooremad võidusõitjad. Mõlemad sõidud domineeris mitmekordne noorteklassi maailmameister Ander-Hubert Lauri, kes võttis ka etapivõidu. Teiseks tuli Sten Marten Villenthal ja kolmas oli Läti noor võidusõitja Daniils Potrivailo.

Runabout Junior GP4 klassis võidustses mõlemas sõidus Henri Koppas. Teiseks tuli Karl Kesküla ja kolmas oli oma esimest võistlust sõitev Karl Perm.

Uue võistlusklassina oli stardis Runabout Ladies GP4. Alates möödunud hooajast hakati selles klassis korraldama Euroopa meistrivõistlusi ja varsti lisandub see klass ka maailmameistrivõistluste nimekirja. Etapivõidu võttis sellel korral Kätriin Nilbe, teine oli Manuela Lõhmus ja kolmandaks tuli Carmen Roosmaa.

SKI GP3 klassis võitis kindlalt mõlemad stardid Mattias Reinaas ja tuli etapivõitjaks. Teiseks tuli Severi Salonen Soomest ja kolmas oli juuniorite klassis etapivõidu võtnud Ander-Hubert Lauri.

Runabout GP4 klassis toimus põnev võidusõit Henri Koppase ja Mattias Siimanni vahel. Esimese sõidu võitis Koppas aga teises sõidus pani oma kogemused maksma Mattias Siimann. Sellega kindlustas Mattias omale etapivõidu. Kolmas koht kuulus Jakko Viilole.

Algajatele mõeldud SKI Beginner GP1 klassis ei saanud keegi vastu Toni Heiskonenile. Teiseks tuli runabout GP4 klassides häid tulemusi näidanud Henri Koppas ja kolmas oli Ahto Hallikma.

SKI Veteranide klassis läks võit Egon Üprausile, kes edestas Läti võidusõitjat Janis Uzarsit. Kolmas oli Andres Kalmer.

Runabout GP2 klassis käis põnev võidusõit Valeri Trujevtsevi ja Mattias Siimanni vahel. Esimese sõidu võitis Siimann aga teises sõidus sai võidu

Trujevtsev ning viimase sõidu võitjana kuulus võrdsete puntidega etapivõit talle. Kolmas oli Erki Laiakask.

SKI GP2 klassis võttis etapivõidu Mattias Reinaas, teiseks tuli Kerto Kase ja kolmas oli Kaspar Haiba. Runabout GP1 klassis jäi etapil teistele püüdmatuks Mattias Siimann. Teiseks sõitis ennast Erki Laiakask ja kolmandaks tuli Margus Kesküla.

SKI Ladies GP1 klassis käis põnev võistlus 2018 aasta maailmameistri lätlanna Krista Uzare ja möödunud hooaja Euroopa meistri Jasmiin Üprausi vahel. Esimese sõidus Üpraus kukkus ja sellega kindlustas sõiduvõidu Krista Uzare. Üpraus lõpetas teisena. Teises sõidus aga sai Üpraus parema stardi ja võttis koos sõiduvõiduga ka etapivõidu. Kolmandaks tuli Kätriin Nilbe.

SKI GP1 klassis oli mõlemas sõidus kiireim mees Marten Männi. Markus Lutsokert püüdis talle konkurentsi pakkuda, ent mõned nädalad tagasi saadud põlvevigastus ei lasknud endast kõike anda. Edukalt sekkus Männi ja Lutsokerdi Mattias Reinaas, kes esimeses sõidus oli kolmas ja teises sõidus lõpetas teisena. Etapivõit kuulus Männile, Reinaas oli teine ja Lutsokert kolmas.

Jetispordi Eesti meistrivõistluste sarja teine etapp sõidetakse 22. augustil Tallinnas Harku järvel.