Täiuslikuma reede õhtu väljamõtlemiseks läheks vaja eriti loomingulise kujutlusvõimega stsenaristi. Kaks aastat Kaunase Žalgirise süsteemis mänginud Kriisa oli enne kohtumist kõike muud kui tagasihoidlik. Samal ajal kui teised rääkisid kontrollmängust ja pikemast plaanist, tahtis Kriisa Leedu vastu tõestada, et Eesti on korvpalliriik.

Pärast 26 punkti, kaheksat tabavat kolmepunktiviset ja mis kõige tähtsam, tulemusega 92 : 85 saadud võitu, sammus Kriisa tuttavate Leedu ajakirjanike juurde ja hüüdis: „No tere, mehed!”

Kui Kriisa kõrvu jõudis ühe žurnalisti küsimusse sattunud sõna „sõprusmäng”, võttis ta sõnajärje poolelt lauselt üle.

„See ei loe, kas see oli sõprusmäng või mitte. See ei loe absoluutselt! Nad tulid siia Euroliiga ja EuroCupi mängijatega. Ära võta meilt seda võitu ära! Lõpeta selline jutt ära!” kõlas Kriisa kommentaar. Hiljem tekitasid Kriisa emotsionaalsed laused sotsiaalmeedias elavat vastukaja, ka Eestist väljaspool. Ta pole mingi hall hiir.

Kriisa kauaaegne noorteklassi treener Gert Prants sõnas Eesti Päevalehele, et enesekindlusest pole Eesti koondise endise mängija Valmo Kriisa pojal ka varem puudu jäänud.