Liverpool asus kohtumist juhtima 23. minutil Naby Keita ilusast pommlöögist, mis maandus latist tulnud põrkest väravas. Liverpool kasvatas eduseisu 38. minutil, kui otse karistuslöögist keerutas palli väravasse Trent Alexander-Arnold. Väravasadu jätkus peagi ning 43. minutil viis Georgino Wijnaldum Liverpooli juba 3:0 juhtima.

Avapoolaja kolmandal lisaminutil suutis Chelsea siiski natuke elevust mängu tagasi tuua ning Olivier Giroud vähendas külaliste kaotusseisu 1:3-le.

Teisel poolajal jätkati sealt, kus esimesel pooleli jäi. Esmalt andis Alexander-Arnold 55. minutil suurepärase tsenderduse karistusalasse, kus Roberto Firmino selle pealöögiga väravasse saatis. 4:1 Liverpoolile.

Chelsea vastas aga kiiresti. 61. minutil lõi Tammy Abraham Chelsea teise värava. Hea eeltöö tegi Christian Pulisic. 73. minutil lõi Pulisic omakorda Chelsea kolmanda värava.

Seega tundus, et kohtumise lõpp kisub veel tuliseks, kuid 84. minutil lõi Alex Oxlade-Chamberlain Liverpooli 5:3 võiduvärava ja sellega oli kohtumine ka tehtud.

Kohtumise järel tiitlivõitu tähistada saanud Liverpoolil on koos nüüd 96 punkti. Teine on Manchester City 78-ga, kolmas Manchester United 63-ga, neljas Chelsea samuti 63-ga ja viies Leicester City 62-ga. Hooaja lõpuni jääb veel üks voor.