Pühapäevast sõitu alles 11. positsioonilt alustanud Vettel oli terve sõidu hädas hea sõidurütmi leidmisega. Lisaks põrkas sakslane sõidu keskel kokku McLareni sõitja Carlos Sainz juunioriga, mille tagajärjel langes sakslane sõitjaterivi lõppu. Lõpuks pidi Vettel leppima 10. kohaga. Hoopis paremini lõppes nädalavahetus tema tiimikaaslase Charles Leclerci jaoks, kes sai teise koha.

"Ma olin terve sõidu raskustes, need hakkasid pihta juba kahe esimese ringi järel," sõnas Vettel sõidu järel Ferrari masina kohta. "See tasakaal ja kiirus, mis meil veel reedel oli, oli lihtsalt kadunud ning mul oli tõsiseid raskusi auto rajal hoidmisega."

Aastatel 1997-2007 F1-s sõitnud Ralf Schumacheri hinnangul peaks Vettel hoopis ise peeglisse vaatama. "Kui minu meeskonnakaaslane lõpetaks teisena ja ma kümnendana, siis peaksin tunnistama, et rikkusin ise sõidu ära. Sebastian peab vabandama meeskonna ees, sest nii ei tohiks see asi käia," rääkis sakslane.

"Vettel vajab keskkonda, kus ta tunneks end nii mugavalt, nagu see juhtus temaga Red Bulli ajal. Nad olid alati 100% tema taga," lisas Schumacher. "Kuid koostöös Ferrariga ei kvalitseeru ta enam kunagi tippmeeskonna kohale."