29-aastane bulgaarlane mängis alles laupäeval Horvaatias Zadaris toimunud maailma esireketi Novak Djokovici korraldatud Aadria tuuril. Avamängus läks Dimitrov vastamisi kohaliku tähe Borna Coriciga (ATP 33.), kellele ta 1:4, 1:4 kaotas. End kehvasti tundnud bulgaarlane lendas mängu järel Monacosse tagasi, kus ta andis aga positiivse koroonaviiruse testi.

"Tahan anda kõikidele oma fännidele ja sõpradele teada, et andsin Monacos positiivse proovi," kirjutas Dimitrov sotsiaalmeedias. "Tahan teha kindlaks, et kõik, kes on minuga viimastel päevadel kokku puutunud, saaksid teha testi ning võtaksid kasutusele vajalikud ettevaatusabinõud. Vabandan kogu kahju eest, mida olen põhjustanud."

Bulgaarlase positiivse koroonatesti järel otsustati Djokovici korraldatud turniiri finaal ära jätta, kuhu olid jõudnud Djokovic ise ning 22-aastane venelane Andrei Rublev. Ühtlasi jäetakse ära juulis Bosnia ja Hertsegoviinasse planeeritud Aadria tuuri kolmas osavõistlus.

Alles nädal aega tagasi osales Dimitrov Aadria turniiri Serbia osavõistlusel, kus ta läks vastamisi Dominic Thiemi, Nikola Milojevici ja Dušan Lajoviciga. Võistluse järel käis bulgaarlane koos teiste tennisetähtedega koos Belgradi ööklubis pidutsemas. Peo käigus puutus Dimitrov teiste hulgas kokku ka Djokovici ja Alexander Zvereviga. Lisaks käisid tennisetähed koos neljapäeval veel korvpalli mängimas.