Virtuaalsel Le Mansi võidusõidul tegi kaasa ka Eesti parim simulaatorisõitja Risto Kappet, kes saavutas oma meeskonnaga R8G e-Sports GTE klassis kõrge kolmanda koha.

Heategevusega kogutud raha annetatakse rahvusvahelisele organisatsioonile GAVI, mis võitleb eesmärgi nimel tagada kõigile võrdne ligipääs vaktsiinidele.

Heategevuslik korjandus oli otseselt seotud GTE klassis üles antud ekipaažiga #54 Strong Together Ferrari, mille ridades sõitsid endised vormel 1 piloodid Felipe Massa ja Giancarlo Fisichella koos professionaalsete simulaatorisõitjate Tony Mella ja Francesco Castellaciga ning mis lõpetas sõidu kaheksandal kohal.

"Tänan südamest kõiki annetajaid. On hädavajalik näidata toetust meditsiinilistele uuringutele ning eesliinil võitlevatele meedikutele ja hooldajatele sel raskel ajal. Tänan teid kõiki. Üksi liigume teinekord kiiremini, koos aga lähme kindlasti kaugemale," ütles Monaco printsess Charlene, kes osales ujujana 2000. aasta Sydney olümpiamängudel Lõuna-Aafrika Vabariigi lipu all.