Keane'i ärritas De Gea tegutsemine eilse Premier League Tottenham - Manchester United avavärava puhul 27. minutil, mil tema selja taha saatis palli Tottenhami poolkaitsja Steven Bergwijn.

"Ma ei laseks neid pärast mängu bussi peale," ütles Keane vaheajal Sky Sports'i eetris. "Võtke takso Manchesteri. Nad peaks silmad häbist maha lööma."

Maguire'ile paneb Keane süüks, et ta Bergwijni enne väravat liiga lihtsalt läbi lasi ning De Geale seda, et ta hollandlase pommlööki tõrjuda ei suutnud. Kohtumine lõppes 1:1 viigiga. 81. minutil skooris Unitedi penalti Bruno Fernandes.

"Ma olen šokeeritud. Ma olen sellest väravast šokeeritud. Ma olen aastate jooksul palju jalgpalli vaadanud ning niimoodi värav ära anda... See ajab mu marru," jätkas Keane.

"Ma ei suuda uskuda, et see on Manchester United. Luke Shaw lööb peaga palli kõrgele õhku ja jookseb siis edasi... Ma olen Maguire'i pärast vapustatud - kuidas saab koondise mängija lasta endaga niimoodi ära teha. Ja see väravavaht ajab mul lihtsalt südame pahaks."

"Ma teeks De Geale juba poolajal trahvi. Ta ei tohiks sellest pääseda. Ma jagaks talle juba rusikahoope. See peaks end koondise tasemel kehtestanud väravavahile olema tavaline tõrje. Ma olen jalust rabatud. Maguire ja De Gea... Võtke takso Manchesteri. Tehke oma tööd. Me üritame pääseda esinelikusse - ärme trofeedest räägigi. Šokeeriv."

Kui Unitedi peatreenerilt Ole Gunnar Solskjaerilt pärast mängu Keane'i kommentaaride kohta küsiti, vastas norralane. "Roy oli fantastiline poolkaitsja ja minu hea sõber. Ma ei ole kindel, et tema oleks suutnud seda väravat ära hoida."

Pärast mängu oli Keane Fernandesi viigivärava tõttu natuke tuure maha tõmmanud. "Ma laseksin nad bussi, aga istugu kõige taga," ütles ta.