Rafael dos Anjos ja McGregor pidid omavahel kohtuma 2016. aasta märtsis, kuid paar nädalat enne kohtumist loobus brasiillane jalavigastuse tõttu matšist. Seega läks iirlane vastamisi hoopis Nate Diazega, kellele McGregor toona mäletatavasti kaotas.

Nüüd avaldaski dos Anjos taas soovi McGregoriga vastamisi minna. "Teeme ära selle. Kui sa otsid kaklust, siis ma olen õige mees," kirjutas ta Twitteris. "155, 165 või 170 (UFC kaaluklassid naelades - toim), ma olen alati mängus. P***e see pensionile jäämine."

Karjääri jooksul 42-st profimatšist 29 võitnud Dos Anjos pole esimene sportlane, kes proovinud McGregorit taas võistlustulle meelitada. "Kui ma ei eksi, siis kas sa mitte ei öelnud Mike Tysonile, et alistad minu, kui peaksime uuesti kohtuma?" kommenteeris iirlase otsust USA poksikuulsus Floyd Mayweather, kes korra McGregoriga juba poksiringis kohtunud on. "Nüüd sa hoopis annad alla! Arvasin, et sa tahad parimat võita? Kui otsustad millalgi sporti tagasi tulla, siis ootan, et saaksin sind taas karistada."

McGregor on endine sulg- ja kergkaalu maailmameister. Ta on 26-st MMA matšist võitnud 22 (neist 19 nokaudiga). Viimati käis iirlane ringis tänavu jaanuaris, kui alistas kõigest 40 sekundiga ameeriklase Donald Cerrone.