"Tõde on see, et ma hakkasin neid kasvatama 5. klassis. See oli minu varjamismehhanism. Sel suvel olin ma ümbritsetud suuremast pereringist. Mind ahistati seksuaalselt, vägistati ja kasutati ära. Ma harjusin sellega isegi ära, sest selles vanuses ei tea sa, mis on mis," kirjutas Walker.

Pärast seda traumeerivat kogemust avastas Walker, et juuksed on miski, mida ta saab ise kontrollida. "Mu soeng oli miski, mida ma sain ise luua ja mis oli päriselt minu. Ja see andis mulle enesekindlust," sõnas ta.

"Kogu lugu lühidalt kokku võttes olen ma leidnud läbi selle teekonna ja jumala tahte rahu ja igavese õnne. Olen kõigile nendele inimestele andeks andnud, kes seda ei vääriks. Miks? Sest see on lisapagas. Aeg ei oota kellegi järgi, seega miks ma peaksin oma aega sellele raiskama?"

Juuste maha lõikamine sümboliseerib Walkeri jaoks maski näolt võtmist. Maski, mis peitis tema sisemist ebakindlust. "Aitab vanast. Ma heitsin endalt naha nii mentaalselt, emotsionaalselt, füüsiliselt kui ka spirituaalselt. Elu on alati raske. Mängima peab kaartidega, mis sulle jagatakse ja üritama nendega võita. Ja kui sa kaotad, pole see kunagi kaotus, vaid õppetund," lisas ta.