TMZ-le kinnitas juhtunut mängumehe ema Deborah Caldwell. Ameeriklanna sõnul oli Reche liikumas tüdruksõbraga kohtingule, kuid otsustas korraks koju naasta, et sealt jakk kaasa võtta. Maja ees olevates põõsastes varitsesid samal ajal ründajad, kes tungisid endisele sporditähele kallale, et teda röövida.

Röövi käigus tulistati Caldwelli rindu ja jalga. Ameeriklase vigastused olid nii tõsised, et ta suri kiirabiautos teel haiglasse.

Kohaliku politsei teatel ei olnud Caldwell juhuslik ohver, vaid ründajad plaanisidki just teda röövida. Juhtunu uurimine on alles varajases faasis ning pole teada, mitu inimest Caldwelli tapmisega seotud on. Ühtlasi pole politsei veel kedagi tapmisega seoses vahistanud.

"Ta oli hea inimene, kes naeratas alati," kirjeldas varalahkunu ema Deborah oma poega. "Ta proovis aidata kõiki nii nagu oskas. Ta oli selline mees, kes võtaks endalt särgi seljast, et saaks selle sulle anda."

2002. aasta NFL-i draftis valituks osutunud Caldwell mängis maailma tugevaimas ameerika jalgpalliliigas kuus hooaega, esindades selliseid meeskondi nagu San Diego Chargers, New England Patriots ja Washington Redskins.