Portaali Insidethegames.biz teatel oli ungarlane koos kaaslastega väljas trenni tegemas, kui teda tabas ootamatu terviserike. Kuigi surma täpset põhjust pole veel välja selgitatud, kahtlustavad maadlusklubi meedikud, et tegu oli südamerikkega.

"Teda elustati professionaalselt, kiirabi tuli kiiresti kohale ning ta viidi haiglasse, kuid tema elu ei õnnestunud päästa," sõnas arst György Bakanek.

"Tema lahke olek jääb meile alatiseks meelde," kommenteeris tragöödiat Ungari maadlusliidu asepresident Peter Bacsa. "Kaotasime suurepärase inimese ja fantastilise maadleja. Oleme sügavas valus ning sõnadest ei piisa, et väljendada seda kurbust."

22-aastast Tothi peeti kohaliku maadluse tõusvaks täheks. 2014. aastal pälvis ta kadettide EM-il hõbemedali, sama tulemust kordas Toth ka 2017. aasta U23 vanuseklassi EM-il. Aasta hiljem võitis ta hõbemedali ülikoolide MM-il nii vabamaadluses kui ka kreeka-rooma maadluses.

Ta jõudis riiki esindada veel mullustel täiskasvanute maailmameistrivõistlustel ja tänavusel EM-il. Mõlemal suurturniiril jäi tema laeks kaheksandikfinaal.