"Mul olid kõrged lootused Rootsi eel. Uskusin, et olen võimeline poodiumikoha nimel võitlema," sõnas Latvala intervjuus Saksamaa meediale. "Mul õnnestus läbida üks kiiruskatse, kuid siis hakkasid probleemid pihta. Teise kiiruskatse 5. kilomeetri pealt see juhtus. Mul ei õnnestunudki sõita kiiruskatset, millega ma oleksin rahul olnud."

Latvala sõnul mõjus ebaõnnestunud Rootsi ralli talle karmilt. "Kui ma Rootsist koju tulin, siis järgmisel nädalal... Ma ei olnud depressioonis, aga olin väga pettunud. Väga tühi tunne oli sees."

Toyotaga koostööd tegev Latvala loodab uue võimaluse saada kodusel Soome rallil, kuid ka selle osas on teatud küsimärgid üleval. "Soomes kehtib juuli lõpuni reegel, mille kohaselt on lubatud ainult 500 inimesega üritused. Ralli korraldajad loodavad juuni alguses kuulda otsust piirangute leevenemise kohta. Kui juuni keskpaigaks pole valitsuselt kindlat otsust, jääb ettevalmistusaeg liiga lühikeseks."

Latvala pole teinud saladust plaanist näidata tänavustel rallidel häid esitusi, et tulevikus taas täiskohaga sõitjana MM-sarjast osa võtta. Soomlane usub, et 2022. aastast kasutusele võetav hübriidtehnoloogia tuleks talle kasuks. "Uued WRC autod sobivad täielikult kokku minu sõidustiiliga. Oleks tore olla tehasemeeskonnas veel mõned aastad."