Abdulmanap toimetati kõigepealt kopsupõletiku kahtlusega Dagestani haiglasse, kuid viidi kaks nädalat tagasi üle Moskvasse. Moskvas venelase seisund halvenes ning ta viidi kunstliku kooma. Möödunud neljapäeval tehti mehele südameoperatsioon, mille järel ta tuli teadvusele. Habib kinnitas ühtlasi, et 57-aastase Abdulmanapi terviseprobleemide põhjuseks on koroonaviirus.

"Internetis on kirjutatud palju mu isa kohta," vahendas ESPN vabavõitleja sõnu. "Minu isa viibib hetkeseisuga haiglas. Ta on selle viiruse tõttu kriitilises seisundis. See mõjutas tema südant, sest tal oli alles eelmisel aastal südameoperatsioon. Nüüd tehti talle uus operatsioon. Minu isa on praegu väga raskes seisundis. Me palume Allahi, et ta isa meile tagastaks."

Nurmagomedov lisas, et koroonaviirus on nõudnud juba mitme tema sugulase elu. "Minu puhul on üle 20 pereliikme jäänud selle tõttu haigeks. Nad on kõik viibinud intensiivravis ja mitmed neist pole enam meiega. Paljude minu lähisugulaste vanemad on seetõttu surnud. See viirus mõjutab meid kõiki. See ei küsi sinu nime, ega töökohta, seda ei huvita, kas sa oled rikas või vaene. Kõik võivad jääda haigeks. Saame kõigest üle ainult siis, kui püsime koos."

Venemaa on üks enim koroonaviirusega pihta saanud riik maailmas. Ametlike andmete kohaselt on riigis tuvastatud üle 290 000 nakatunu, kellest 2722 on viiruse tõttu elu jätnud. Sellest paranenuid on 70 209.