Kui avaveerand mängiti 14:14 viiki, siis Cramo suutis poolajaks ette rebida 31:23. Kolmandal mänguperioodil suurendati vahet veelgi ja otsustavale veerandile mindi vastu kalevlaste 48:37 juhtimisel, kirjutab Basket.ee. Enne tänast kaotuseta püsinud Pärnu meeskond ei suutnud viimasel neljandikul vahet vähendada ja ajaloo esimene Paf korvpalli E-spordiliiga meistritiitel läks Kalev/Cramo meeskonnale.

„Nägime kogu turniiri vältel kõvasti vaeva ja arendasime oma mängijaid. Meil oli salarelvana meeskonnas ka Alar Varrak, kes erinevaid näpunäiteid jagas. Kindlasti on e-sport ja päris korvpall väga erinevad, aga võit on võit,“ kommenteeris Kalevi mängumees Madis Soodla.

Värskete meistrite parimana tõi turniiri kõige väärtuslikumaks mängijaks nimetatud Carl Sooär 24 punkti. Kaspar Kitsing lisas 19 ja Soodla 11 silma. Pärnu poolelt vastasid Saimon Sutt 18 ja Märt Rosenthal 16 punktiga. Vanameister Reinar Halliku arvele jäi 7 silma.

Pronksimängus alistas Tartu Ülikool numbritega 57:52 Tallinna Kalev/TLÜ meeskonna. Võitjate poolelt kogusid Hannes Saar 19, Kregor Hermet 16 ja Patrik Saal 10 silma. Conrad Sengbusch viskas Kalevi kasuks 18 punkti ja Karl-Johan Lipsu arvele jäi 11 silma.

Liiga võitjad viisid lisaks karikale ja medalitele koju 3000 euro suuruse auhinnaraha, teist ja kolmandat kohta autasustati vastavalt 2000 ja 1000 euroga.