Taaramäega koos Cofidise tiimis pedaalinud Di Gregorio dopinguproovist leiti keelatud ainet darbepoetiini, mis on erütropoietiini ehk EPO analoog. Proov võeti prantslaselt 2018. aasta 8. märtsil Pariis-Nice'i velotuuril.

Pikk dopinguvaidlus lõppes alles nüüd, seni oli Di Gregorio kandnud esialgset võistluskeeldu. Tagasi võistlusradadele võib ta naasta 2022. aasta 7. märtsil.

34-aastane Di Gregorio sattus esimest korda dopinguküttide pihtide vahele 2012. aastal, kui ta Tour de France'i ajal Prantsuse politsei poolt vahistati ja Cofidise poolt tuurilt eemaldati. Enda sõnul oli ta süütu, öeldes, et politsei leidis tema valdusest vaid vitamiine. Süüst vabastas ta ka 2013. aastal Prantsuse apellatsioonikohus. Di Gregorio kaebas Cofidise kohtusse ning saavutas ka võidu. 2014. aastal hakkas ta sõitma Delko Marseille Provence KTM tiimi värvides.

2018. aastal mõistis Marseille kohus Di Gregoriole aastase tingimisi vanglakaristuse, kuna ta oli internetist tellinud endale süstlaid ja muid vahendeid, mida kasutatakse dopingu pruukimiseks.