Täna 37-aastaseks saanud Sordo arvel on autoralli MM-sarjas juba 168 etappi, 46 poodiumikohta ja kaks võitu. Hispaanlane on kihutanud nii Citroeni, Mini kui Hyundai WRC autodega.

Hispaania ajaleht AS tegi Sordoga sünnipäeva puhul intervjuu, kus rallisõitja avalikustas muu hulgas, et tahtis seitse aastat tagasi Citroeni meeskonda naastes karjäärile punkti panna.

"See ei olnud enam sama Citroen. Meeskonna eelarve oli väiksem ja autot ei arendatud enam samamoodi. Ma võitsin siis küll oma esimese MM-ralli ja sain häid tulemusi, kuid see polnud minu jaoks hea aeg," meenutas Sordo.

"Soome etapilt jäeti mind kõrvale, mille järel võitsin Saksamaa ralli. Esmalt sain sita kaela ja siis võitsin. Aga tegelikult tahtsin ma sel aastal loobuda. Ma olen aga jätkuvalt siin," sõnas hispaanlane.

Tegelikult vedas Sordo mälu teda alt, sest ta siiski osales 2013. aasta Soome rallil, kus sai viienda koha. Citroen jättis ta kõrvale hoopis Austraalia etapist, mis toimus pärast võiduga lõppenud Saksamaa rallit.

Sordo lisas, et 2014. aastal päästis tema karjääri Hyundai meeskond, mis tegi talle sobiva pakkumise.

Hetkel hispaanlane lõpetamisele ei mõtle. Tema sõnul pole autorallis vanus kuigi määrav ning seda on ilmekalt tõestamas 46-aastane Sebastien Loeb. "Kui oled endiselt konkurentsivõimeline, siis miks peaks midagi muud tegema?" märkis Sordo.