Ribeiro ei lasknud perverdil niisama minna, vaid püüdis ta kinni, surus ta tänavale pikali ning hoidis teda kuni politsei saabumiseni kinni.

Ribeiro kommenteeris, et teda sundis tegutsema kodaniku kohus, kuna mees oleks järgmisena võinud end paljastada naabruskonnas mänginud lastele.

"Ma treenin muidu Curitibas (Lõuna-Brasiilias), aga otsustasin koroona ajal olla karantiinis oma pere juures. Mina ja mu meheõde olime valmis toidupoodi minema, kui see mees oma rattalt maha hüppas, meile end paljastas ja erinevaid žeste tegi. Käskisime tal lõpetada, kuid sellest ei piisanud. Ta jooksis ära ja me otsustasime ta kinni püüda. Mul on endal lapsed, õepojad ja õetütred, mu naabruskond on väga lastesõbralik ning poleks hea, kui selline tüüp siin ringi luusib," rääkis Ribeiro.

"Püüdsin ta kinni, lõin ta pikali ja hoidsin teda kinni. Tal ei vedanud, et ma võitleja olen ja tean täpselt, mida sellistes olukordades teha. Ma ei kujuta ette, kui paljud naised igapäevaselt sellist asja üle peavad elama. Tegin seda ka nende pärast. Ma poleks endaga rahu leidnud, kui ma poleks teda kinni püüdnud. Pärast vahejuhtumit läks siin väike mürgel lahti ja Sinopi naised on mulle kaasa elanud. Ma saan naistelt sotsiaalmeedias palju sõnumeid ning mul on hea meel, et see idioot oma teoga puhtalt ei pääsenud."

BRAVE CF liigas on Ribeirol kirjas üks võit ja üks kaotus. Mõlemad tema matšid on toimunud Indias. Brasiillannat hüütakse tema armastuse tõttu koomiksite vastu ka imenaiseks ehk Wonder Woman'iks.

"Mulle meeldib Wonder Woman, sest ta on boss naine, kes võtab vastutuse ja seda ma selles olukorras ka tegin. Mulle meeldib end temaga samastada ning ma tunnen, et mul on samuti kohustus selliseid kriminaale maha võtta," lisas Ribeiro.