UFC korraldab pealtvaatajateta üritused Floridas Jacksonville'is asuval Veterans Memorial Arenal. Kui alguses oli teada, et 9. mail leiab aset UFC 249 võitlusõhtu, siis White'i sõnul näeb tipptasemel vabavõitlust veel ka 13. ja 16. mail. Kõik see saab teoks Florida kuberneri Ron DeSantise loal.

9. mai ürituse peamatšis võitlevad Tony Ferguson ja Justin Gaethe UFC kergkaalu vaheiitlile, 13. mail lähevad vastamisi raskekaalu tiitlinõudlejad Anthony Smith ja Glover Teixeira.

White pole maha matnud ka juba varem välja hõigatud võitlussaare ideed, öeldes, et seal peaks saama võidelda alates juunist. Saare olemasolu olevat vajalik selleks, et UFC üritustest saaksid osa võtta ka võitlejad, kes muidu koroonapandeemiast tingitud reisikeelu tõttu USA-sse siseneda ei saa.

Selgusetuks jääb siiski, kas sellised võitlejad siis kohe pärast üritust kodumaale naasevad või peavad nad saarele pikemaks ajaks jääma. White on otsustanud kõiki kaarte korraga mitte avada. Ta lisas, et kui olukord normaliseerub ja ta saab võitlusõhtuid läbi viia tavapärasel moel, pole talle saart enam vaja.