Intervjuus tuli jutuks, et Oja saab sotsiaalmeedias kommentaare rohkem meestelt kui naistelt. "Mehed saadavad enamasti emotikone: südameid, lilli. Olen tänulik kõigile, kes mulle kirjutavad. Kuid mul pole alati aega kõigile vastata. Ja mida ma peakski emotikonidele vastama? Mehed kirjutavad veel tavaliselt "Sa oled ilus" või "Kena pilt" või midagi sellist," rääkis Oja.

Vulgaarseid sõnumeid ei saadeta?

Saadetakse, palju. Üritan sellistest sõnumitest kiirelt üle kerida ja neile mitte keskenduda.

Tunned sa end ilusana?

Tegelikult küll. Nooremana ma ei tundnud nii. Arvan, et kõige tähtsam on endaga sõber olla. Selle jaoks pole oluline, milline sa välja näed, vaid kuidas sa end sisemiselt tunned, kui sõbralikult ja hästi sa teisi kohtled. Selles mõttes pean ma end ilusaks. Ja kui me räägime väljanägemisest, siis on arvamusi erinevaid. Üks võib pidada ilusaks, teine mitte. Loomulikult ma üritan enda eest hoolitseda.

Sa ei mõtle modelliks hakkamise peale?

Paljud küsivad minult seda. Aga ma ei näe ennast modellina. Ma pole selline inimene. Loomulikult võin ma fotosessioonidest osa võtta, aga täiskohaga modellina töötada mitte.

Nõustuksid sa ajakirja jaoks erootilise fotosessiooniga?

Ei. Ma ei leia, et selles midagi halba on, aga ma olen teistsugune inimene. Ma tahan jääda ausaks selles suhtes, mida ma teen ja milles ma end mugavalt tunnen.