"Mamba (Bryanti hüüdnimi - toim.) Day. Minu abikaasa pingutas 20 aastat ning andis endast kõik," alustas Vanessa Bryant sotsiaalmeedias. "Kõik, mida ta teha tahtis, oli teha tagasi kaotatud aega meie nelja tütre ja minuga. Kobe tahtis meie iga tähtsama momendi ja saavutuse juures olla. Kobe sai vaid 3 aastat ja 9 kuud nautida pensionipõlve."

"Selle aja jooksul saime veel kaks tütart, ta võitis Oscari, avas Granity stuudio ning temast sai viiekordne bestsellerite autor. Ta jõudis ühtlasi Giannat juhendada oma korvpallitiimis. Gianna töötas sama tublisti ja pingutas seitse päeva nädalas täpselt sama palju nagu tema isa. Ma soovin iga päev, et saaksin minna sinna hommikusse tagasi ning et neil toimuks 26. jaanuaril tavaline korvpallimäng. Elu ei ole tõesti õiglane. "

Lakersi särgis viiel korral NBA meistriks tulnud Bryant (41), tema 13-aastane tütar Gianna ja veel seitse inimest hukkusid 26. jaanuaril Calabasase lähistel, kui Sikorsky S-76B tüüpi helikopter oli teel tüdrukute korvpalliturniirile, kuid kukkus ootamatult alla. Õnnetuse hetkel olid Californias väga halvad ilmastikutingimused ning nähtavust segas paks udu.