Lisaks Gobert'ile nakatus Utah Jazzi palluritest viirusesse ka Donovan Mitchell. Pole teada, kumb teineteisele viiruse edasi andis, aga Gobert pälvis rohkelt tähelepanu videoga, kus ta katsus meelega pressikonverentsil osalenud ajakirjanike diktofone.

Sel ajal polnud NBA-s enam meedia ja korvpallurite lähisuhtlus lubatud. USA meedia andmetel käitus Gobert enne testi vastuse saamist ka riietusruumis hoolimatult ja jättis mulje, nagu viiruseoht oleks nali.

Mõni päev pärast diagnoosi saamist Gobert vabandas oma käitumise pärast, aga see päästnud teda inimeste meelepahast.

"Ma ei saa öelda, et juhtunu ei mõjuta mind. Olen saanud tapmisähvardusi. Mõtlesin, et ootan ja kannatan ära, kuni asjad rahunevad. Sel ajal oli inimestel palju hirme. Viiruse tõttu on loomulik, et neid on palju," rääkis Gobert portaalile Bleacher Report.

Prantslane lisas, et kuigi USA meedias on väidetud, et tema ja Mitchelli läbisaamine muutus nii kehvaks, et Gobert vahetatakse esimesel võimalusel kuskile mujale klubisse, siis tegelikkuses on suhted normaalsed.

"See on tõsi, et me ei rääkinud pikka aega. Aga paar päeva tagasi suhtlesime. Meil on ühine eesmärk - võita klubiga NBA meistritiitel. Oleme mõlemad täiskasvanud inimesed, teeme kõik, et võita," selgitas kahel korral NBA põhihooaja parimaks kaitsemängijaks valitud Gobert.