Neljal korral hooaja teisena ja kolmel korral kolmandana lõpetanud britt sõitis F1 sarjas 1951.-1961. aastani. Lisaks kuninglikule vormelisarjale kihutas ta veel kümnetel kereautode võistlustel, tulles sealt enamasti välja võitjana või lõpetades vähemalt poodiumil. Rahvusvahelisse Mootorispordi Kuulsuste Halli kuuluv mees võitis kõigist oma 529 võidusõidust 212.

66-st vormel 1 etapist võitis Moss 16, kümne F1 aasta jooksul sõitis ta Vanwalli, Maserati ja Mercedesega. Viimases tiimis oli tema tiimikaaslaseks viiekordne maailmameister Juan Manuel Fangio.

Tipptasemel võidusõiduga tegi Moss lõpparve pärast 1962. aastal Goodwoodis juhtunud rasket avariid, kui ta ringraja kiireimas kurvis Lotuse vormel 1 autoga Graham Hillist mööda sõita üritades murule sattus ja pealtvaatajaid kaitsvasse madalasse valli kihutas. Peavigastuse saanud vormelilegend oli kuu aega koomas.

Moss hoidis avalikkuse eest kõrvale alates 2018. aasta jaanuarist. 2016. aasta detsembris oli ta sattunud haiglasse hingamisteede infektsiooni tõttu ja veetnud raviasutuses 134 päeva.