Poolfinaali väga tasavägises võitluses oli eclcatsi vastaseks juba varem oma tugevust tõestanud meeskond N6udepesuvahend. Lõppskooriga 2:1 ja viimases raundis 16:13 parema tulemuse saavutanud eclcats võitis 500 euro suuruse auhinna ning teenis pääsupileti finaali.

Võistluse teises paaris osalenud mesinikud- ja aameni vahel tõotas tulla tasavägine poolfinaal. 1:1 seisult mindi viimasesse otsustavasse ringi, kus aamen tagas endale väga tugeva tulemusega 16:4 koha finaali.

Teise nädala finaalis favoriite ei olnud. Esimeses mängus 16:9 tulemusega võitnud eclcats võis tunda end juba kindlalt, kuid teises mängus allaandjaid polnud ja mängu võitja selgus alles kolmandal lisaajal – võitis eclcats tulemusega 25:23.

Eclcats ja aamen liiguvad edasi turniiri TOP 8-sse, millest selgub üldvõitja juba paari nädala pärast.

Telia Open CS:GO on e-spordi turniir, mis kestab 6 nädalat FACEITi keskkonnas. Esimesel neljal nädal toimub iga nädal uus turniir, kus esimesel päeval selgitatakse parim neljast võistkonnast ning teisel päeval parim ülejäänud kolmest. Esimese nelja nädala 1. ja 2. koht liiguvad automaatselt TOP 8 hulka, kes mängivad 5. ja 6. nädalal, et välja selgitada Telia Open CS:GO 2020 võitja. Turniiri auhinnafond on 5000 €.