Pärast esimest duelli Pariisis ei uskunud ilmselt ka kõige suuremad Barcelona fännid, et nende lemmikmeeskond võiks ellu jääda. Teise kohtumise 87 minuti lähenedes usuti seda veel vähem, sest võõrustajatel olnuks vaja lüüa 3 väravat.

Kuid nad tegid seda! Barcelona viimase värava lõi lisaja viimasel minutil Sergi Roberto. See oli mängu viimane rünnak.

Sel perioodil ei mänginud Barcelonas mitte ainult Lionel Messi ja Luis Suarez, vaid ka superstaar Neymar. Hetkel on ta PSG ridades.

Pariisi klubis mängisid tollal sellised jalgpallimaailma staarid nagu Edison Cavani, Marco Verrati, Lucas Moura ja Thiago Silva.

“See oli mu elu parim matš,” ütles Neymar pärast kohtumist.

“Väljakule jäid mõned liigesed, aga asi oli seda väärt,” ütles Barcelona treener Luis Enrique.

“See on ajalooline saavutus, mida mäletatakse igavesti!” arvas Barcelona president Josep Maria Bartomeu.

“See oli kõigi jaoks õudusunenägu. Kolm väravat seitsme minuti jooksul on väga raske,” lisas PSG president Nasser Al-Khelaifi.

See suurepärane võit ei andnud siiski Barcelona jalgpalluritele tiibu. Veerandfinaalis pidid nad tunnistama Juventuse paremust 0:3.

TV3 Sport jätkab spordialadele pühendatud temaatiliste päevadega. Esmaspäev, 6. aprill on pühendatud KHL-i mängudele, teisipäev ja kolmapäev eksklusiivsetele jalgpallimatšidele ning neljapäev ja reede parimatele korvpallikohtumistele korvpalli Euroliigast ja NBA-st. Nädalavahetustel näidatakse kõige meeldejäävamaid finaalmänge.