Neuville, kes eilse katkestamise tõttu täna superrally süsteemis esimesena pidi startima, jäi ülesõidul seisma ja sättis end stardirivis Evansi selja taha viiendaks. Koheselt kahtlustati Hyundaid taktikamängus, et Evansi jaoks teeolud raskemaks muuta, kuid Neuville ise väitis, et jäi seisma tehnilise probleemi tõttu.

"Meil oli elektriline probleem. Sama viga, mis eile. Saime auto uuesti tööle ja oleme siin. Tegime seejärel hea katse. Ilmselgelt oli ka stardikoht parem. Viimane katse oli ka hea, aga sõitsime ristmiku laiaks," lausus Neuville pärast kolme katset meediaalasse jõudes.

Kui belglaselt kohe peale viimast hommikust katset finišis selle kohta küsiti, puikles ta, nägu muigel, teemast osavalt kõrvale, rääkides hoopis oma sõiduveast.

Evans aga tunnistas, et Hyundai taktikaline käik tegi talle suure karuteene ning seda on näha olnud ka waleslase katseaegadest. Kui päeva alustades hoidis Evans veel kinni kolmandast kohast ja edestas Tänakut 0,2 sekundiga, siis kolm katset hiljem kaotab ta Tänakule juba 9,4 sekundit.