Tiitlikaitsja Liverpool kaotas Madridis peetud esimese kohtumise 0:1.

Kolmapäeval alustati koduplatsil võimsalt, 43. minutil viis Georginio Wijnaldumi pealöök Liverpooli 1:0 ette. Selle tulemusega normaalaeg ka lõppes, seega mindi lisaajale.

Lisaaega oli mängitud kolm ja pool minutit, kui Roberto Firmino Liverpooli juba 2:0 ette viis. Ent 97. minutil oli Atletico vahetusmehel Marcos Llorentel vastus olemas. Olulist rolli mängis tabamuses vigastatud Alissoni asendanud Liverpooli väravavaht Adrian, kelle kehv väljalöök maandus otse Atletico mängijate jalal.

105. minutil lõi Llorente veel ühe värava ja viigistas seisu 2:2 peale. Võõrsil löödud väravate reegli tõttu oli Liverpoolil vaja lüüa juba kaks väravat, et krahhi vältida. Seda aga ei suudetud ja 120. minutil tegi Alvaro Morata hoopis Atletico poolt lõppskooriks 3:2. Kahe mängu kokkuvõttes jäi Atletico seega peale 4:2.

Atletico kangelane Marcos Llorente.

Palju intriige oli ka Pariisi Saint-Germain - Dortmund Borussia mängus. Saksamaal triumfeeris Borussia 2:1, aga kolmapäeval oli Pariisis 2:0 parem PSG. Kohtumine peeti koroonaviiruse ohu tõttu tühjde tribüünide ees.

PSG kuulsaim mängija Neymar viis omad 28. minutil ette, esimese poolaja üleminutil vormistas lõppskoori Juan Bernat.