Saksamaa Bundesligas kolmandal kohal asuv Leipzig, kes oli kaheksandikfinaali avamängu Londonis võitnud 1:0, alustas kodupubliku ees maruliselt ning asus juba 21. minutiks 2:0 juhtima. Mõlemad väravad vormistas klubi kapten Marcel Sabitzer, kes saatis esimese palli võrku kauglöögist ja teise täpse pealöögiga. Mõlemal juhul mängis ebakindlalt Tottenhami puurilukk Hugo Lloris, kes sai näpud vahele, kuid tõrjet teha ei suutnud.

87. minutil vormistas pingevabas mängus lõppskoori 3:0 Rootsi koondislane Emil Forsberg.

Jose Mourinho juhendatav Tottenham, kellel on vigastustega audis tähtründajad Harry Kane ja Son Heung-Min, on nüüd kaotanud viimasest kuuest mängust juba viis.

Atalanta läks korduskohtumisele vastu veelgi kindlamas seisus kui Leipzig, sest oli kodus võitnud Valenciat 4:1. Hispaanias koroonaviiruse tõttu tühjade tribüünide ees peetud korduskohtumises asusid itaallased kahel korral Josip Ilicici realiseeritud penaltist juhtima, ent mõlemal juhul suutis Kevin Gameiro viigiväravaga vastata. Lõpus pääsesid hispaanlased Ferran Torrese tabamusest korraks juhtima, kuid siis vormistas sloveenlane Ilicic kübaratriki ja lõi ka neljanda värava, tehes lõppseisuks 4:3.

Atalanta on viimasel ajal olnud suurepärases hoos. Klubi on võitnud kolm järjestikust matši ka Itaalia Serie A-s ja asub seal neljandal kohal.

Kolmapäeval on Meistrite liiga kahes tõelises põnevuspaaris vastamisi Liverpool - Madridi Atletico (avamäng 0:1) ning PSG - Dortmundi Borussia (1:2).