26-aastane Spiranac pole küll profimängijana edu saavutanud, kuid kogub iga aastaga järjest rohkem populaarsust Instagramis oma trikivideotega.

Spiranac avaldas, et tahtis kord osaleda heategevuslikul golfiturniiril, kuid sai seda korraldanud golfiklubilt eitava vastuse.

"Ma tahtsin sellesse fondi panustada ja aidata neil rajada tasuta golfiklubisid. Kuid mulle kirjutati tagasi ja öeldi: "Me võtaks teid meelsasti vastu, aga meie juhatuse liikmed ei pea teid sobilikuks."

"Ma tahan nende laste heaks, kellel pole midagi, midagi ära teha, sest ka mina kasvasin niimoodi üles, aga ma ei saa seda oma dekoltee tõttu teha," rääkis Spiranac.

"Meid ühendab ühine huvi ja armastus sama asja vastu... Ma ei mõista, mis vahet sel on, kas ma kannan polosärki või mitte. Kui mees kannab tuuril pikkade pükste asemel lühikesi, ei saa maailm otsa."

"Ma püüan terve elu leida kohta seal, kuhu ma ei sobitu. Ma pole seal end mugavalt tundnud ja endaga rahu leidnud," jätkas ta. "Golf on minu jaoks kohutav koht, kuna ma olen hoopis vastupidine sellele, milline golfimängija peaks olema. Ma ei ole peen, ma olen toores ja tõeline ning ma kannan, mida ma tahan ning olen alati erinev olnud."