Senine hooaeg on kulgenud prantslase jaoks keeruliselt ning jaanuariks oli 33-aastasel Giroud'l kirjas vaid seitse kohtumist Chelsea särgis. "Mul olid keerulised kuus kuud selja taga ja tahtsin jaanuaris lahkuda. Tegin endast kõik selleks. Lõpuks aga ei soovinud Chelsea kõike arvestades minust loobuda," rääkis prantslane, lisades, et põntsu pani tema üleminekule võimaliku asendaja puudumine.

Giroud ihkas siirduda Itaaliasse. "Kõige huvitavam klubi minu jaoks oli Milano Inter. Probleem oli aga selles, et üleminek venis. Lõpus oli seis juba selline, kus valikus olid ka Rooma Lazio ja Tottenham Hotspur ja minu soov oli lihtsalt Chelseast lahkuda."

Pärast ülemineku katkemist on prantslase hooaeg võtnud aga positiivse pöörde. Giroud on käinud platsil viimases kuues kohtumises järjest ning löönud nende jooksul ka kaks väravat.

"Mul oli kaks võimalust - ma kas lepin olukorraga või võitlen oma koha eest. Peatreener (Frank Lampard - toim) lubas mulle rohkem mänguaega ning mina kasutasin oma võimaluse ära."