Mahhatšev, kes igapäevaselt treenib koos UFC tähe Habib Nurmagomedoviga, postitas palju kõneainet tekitanud avalduse Twitterisse pärast laupäeva ööl vastu pühapäeva peetud matši hiinlanna Zhang Weili ja poolatari Joanna Jedrzejczyki vahel. Vabavõitlejad pidasid maha pöörase lahingu, kus mõlemad kolkisid üksteist läbi ning mõlemad naised viidi pärast matši ka haiglasse ülevaatusele. Kohtunikud otsustasid napi häälteenamusega, et parem oli Weili ja talle jäi tiitlivöö alles. Eilne lahing tituleeriti juba läbi aegade parimaks naiste MMA-matšiks.

"See ei ole naiste sport," kirjutas venelane Mahhatšev aga kohtumise järel Twitteris. Koheselt kriitika alla langenud sportlane kustutas mõned tunnid hiljem oma postituse.

Pühapäeva õhtul andis omapoolse vastulöögi Mahhatševile ka Iirimaa superstaar Conor McGregor. "Täielik kretiin. Süüdimõistetud steroidide tarbija on valmis tegema kõike, et vältida kaklusi ja seejärel teeb maha üht läbi aegade parimat matši, millega meie naiskolleegid on hakkama saanud."

28-aastane Mahhatšev jäi 2016. aastal vahele keelatud aine meldooniumi tarvitamisega. Võistluskeeldu sellele aga ei järgnenud, sest USA antidopinguagentuur USADA otsustas selle tühistada.