Mõistagi jõudis Averina finaali ka kõigil üksikaladel, ta sai esikoha nii rõngakavas, kurikakavas kui ka lindikavas. Pallikavas tegi veatu soorituse teine venelanna Jekaterina Selezneva, Averina oli seal teine.

Teistest eestlannadest sai Melany Keler mitmevõistluses 69,65 punktiga 18. koha, Polina Murashko 68,3 punktiga 20. koha ja Carmen Marii Aesma 64,7 punktiga 22. koha.

Kuna võistluse formaadi järgi saab üksikalade finaali igal alal parim eestlanna, võistleb Bogdanova homme finaalis nii pallikavas kui ka rõngakavas ning mullu juunioride MM-il neljanda ja viienda koha võitnud Murashko lindikavas ja kurikakavas.

„Olen finaalikohtade üle väga õnnelik, tegin selle ära, millele lootsin,“ sõnas Bogdanova. „Rõngas ja palli tulid väga hästi välja, kuid siis tuli närv sisse ja kaks viimast kava enam nii hästi ei õnnestunud. Aga loodan, et suudan homme finaalis veelgi paremini teha,“ sõnas Bogdanova, kes pallikavas võitis mullu suvel universiaadil pronksmedali.

Homsed GP-etapi üksikalade finaalid algavad Tartu Ülikooli spordihoones kell 17.30.

Eesti iluvõimlemise rühmkava naiskond sai Miss Valentine´i turniiril kolme rõnga ja kahe kurikaga kavas eelvõistlusel kuuenda koha 23,2 punktiga. Parimat esitust näitas 29,8 punktiga Venemaa. Pühapäeval on kavas finaalkatsed.

Kolmapäeval alanud Miss Valentine´i võimlemisturniirist võtab osa üle 900 võimleja, 80 kohtuniku ning 180 treeneri.

Iluvõimlemise GP-etapi ajakava

Tartu Ülikooli spordihoone

Pühapäev, 1. märts

Kell 17.30 – rõngakava finaalid

Kell 17.55 – pallikava finaalid

Kell 18.40 - kurikakava finaalid

Kell 19.05 – lindikava finaalid